Skip to main content

Cada vegada s’estan veient més pacients amb conductes de por i evitació fòbica davant de possible contagi còvid.
En general, és recomanable terapèuticament la tornada a la normalitat per combatre l’evitació, ja que el tractament d’una fòbia passa per l’exposició. Però de vegades, un retorn que comporti una exposició completa, pot ser contraproduent.

Les persones que pateixen fòbies davant de la COVID-19 presenten una conducta d’evitació molt consolidada i estesa al seu propi entorn familiar. Eviten contacte amb altres persones de manera absoluta i perllongada en el temps. Expressen patiment davant la seva conducta i preocupació pel futur personal i/o professional.

El tractament d‟un trastorn d‟aquest tipus passa per una psicoteràpia (psiquiatrica i/o psicològica) d‟exposició complementada amb ansiolítics i ISRS, en els casos en què ho precisi.

Algunes teràpies per la seva baixa freqüència, especialització, etc. fan que resulti improbable o que permetin la recuperació del quadre fòbic.

A MindBCN Clinic oferim un servei completament personalitzat quant a la fòbia per la COVID-19, amb l’opció de VIDEOCONSULTA directa amb un dels nostres especialistes en psiquiatria, perquè el pacient no s’hagi de desplaçar, podent comprar la sessió a través de la nostra web al següent link: VIDEOCONSULTA

 

MindBCN Clinic evoluciona per continuar al costat dels pacients.

 

 

Leave a Reply